10

Tricou STRONG WOMAN

cod: A4B1AD
229.00 lei
Alege marimea
( vezi ghidul de marimi)
S

Pretul afisat include 19% TVA
Timpul estimat de livrare in Romania: o zi

Livram oriunde in lume: click aici

Comanda telefonica +40 (764) 594 439

Ne poti scrie: contact@alisiaenco.ro

instructiuni de utilizare

Descopera noua noastră colecție de tricouri din bumbac organic în colaborare cu asociatia FEMEI IN AFACERI, o organizație non-profit dedicată sustinerii femeilor în lumea antreprenoriala si corporate, ce ofera acces la educatie si promoveaza egalitatea de gen.

Colecția prezintă trei modele unice, fiecare reprezentând un tip diferit de femeie. Tricoul „Stellar WOMAN” este pentru femeia care strălucește în industria ei și se străduiește spre excelență. Tricoul „Strong WOMAN” este pentru femeia hotărâtă și rezistentă, ce depaseste orice obstacole. Tricoul „Visionary WOMAN” este pentru femeia gânditoare și inovatoare, depășind limitele stiind ca nimic nu este imposibil.

Aceste tricouri sunt realizate din bumbac organic, sunt durabile din punct de vedere ecologic, cât și confortabile. În plus, o parte din încasările din vânzarea fiecărui tricou vor fi donate Asociației FEMEI IN AFACERI pentru a-și sprijini misiunea.

Tricoul STRONG WOMAN este un produs sustenabil realizat din material premium, 100% bumbac organic ring spun pieptanat. Se simte foarte bine pe piele, este un produs versatil, dar si care rezista in timp la cat mai multe purtari. 

Informatii utile:

  • Produs sustenabil realizat din material premium
  • 100% Bumbac organic ring spun pieptanat
  • Guler rotund
  • Culoare alba cu imprimeu negru
  • Croiala oversized
  • Modelul din imagine poarta marimea S
iti mai RECOMANDAM