10
Politica de retur

30 DE ZILE RETUR SI SCHIMB GRATUIT!

 

Returul si schimbul sau inlocuirea produsului comandat de la noi este gratuit in primele 30 zile calendaristice de la primirea lui!

 

Clientul/Utilizatorul ALISIA ENCO poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii: 

 

Clientul se obliga sa notifice ALISIA ENCO, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (telefonic, e-mail/fax/etc) in termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.


Clientului/Utilizatorului care a notificat ALISIA ENCO, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 30 zile calendaristice, in caz contrar, ALISIA ENCO considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

 

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza ALISIA ENCO cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pe aceasta pagina ;

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.


Clientul/Utilizatorul ALISIA ENCO nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii: 

- In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit
- In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute mai sus are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 30 zile calendaristice, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
- Conform OUG 34/2014 (art. 16 lit. d) ALISIA ENCO isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Clientul/Utilizatorul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu.

 

Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.

 

Descarca formularul de retur