10
Produse romanesti

 

 

Piesele vestimentare pot fi considerate unul dintre elementele definitorii pentru o civilizatie, pentru o cultura si chiar pentru intreaga istorie umana, fara exagerare. Piesele vestimentare au existat fara echivoc din cele mai vechi timpuri ale civilizatiei umane, servind diverse scopuri – de la protectie la infrumusetare, de la apartanenta la un grup la cele specifice pentru anumite evenimente.

Putem spune ca piesele vestimentare au fost influentate si au influentat la randul lor etapele culturale ale istoriei umane, servind in perioada recenta ca simboluri ale emanciparii, ale modernitatii si ale frumosului.

Piesele vestimentare au fost, de asemenea, indicatori ai apartenentei la un popor prin diverse elemente definitorii, precum sunt broderiile. Portul popular romanesc este unul dintre cele mai bune exemple, diferentiindu-se prin broderiile specifice care au inspirat industria de fashion la nivel international.

Broderiile portului traditional romanesc poarta o incarcatura culturala si emotionala deosebita, reprezentand credintele poporului roman – exprimate prin modelele acestor broderii minutios lucrate, reprezentand dragostea pentru elementele naturale si iubirea pentru frumos.

Toate acestea au fost inspiratia care a stat la baza brand-ului ALISIA ENCO, iar standardele traditionale de calitate si estetica au fost scanteia care a aprins focul pasiunii pentru piese vestimentare unice.

Un brand pur romanesc, cu valori solide si sanatoase, ALISIA ENCO a militat intotdeauna pentru calitate, pentru frumos si pentru incredere. Astfel, din impletirea acestor valori au luat forma camasile cu broderii de inspiratie traditionala, dedicate femeilor puternice de business. Doamnele s-au bucurat de piese vestimentare nu doar potrivite pentru mediul lor profesional, ci si de un look cu o mare incarcatura culturala si emotionala in spate.

Un brand made in Romania, ALISIA ENCO a ales sa mearga mai departe, inspirat de frumos, de elemente naturale delicate precum florile sau de delicatese irezistibile. Mai mult decat atat, ALISIA ENCO a decis sa vina in intampinarea domnilor in cautare de piese vestimentare unice, de calitate superioara. Urmatorul pas natural a fost gandirea accesoriilor surprinzatoare care sa ofere acel final touch tinutei.

ALISIA ENCO, un brand romanesc ce propune produse romanesti, reprezinta mai mult decat o declaratie de stil – este un statement al asumarii bogatiei cultural-istorice ce vorbeste raspicat despre persoana care il poarta. Detaliile minimaliste unice ale pieselor vestimentare si ale accesoriilor ALISIA ENCO inseamna atat de mult si poarta o atat de mare incarcatura incat fac persoana care le poarta remarcata fara a fi nevoie de cuvinte.  

 

Descopera si tu universul unic ALISIA ENCO!